Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد نادری عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در رابطه با ضرورت اصلاح قانون انتخابات و رسیدگی به تناقضات و ابهامات این حوزه، گفت: اصلاح قانون انتخابات مجلس، قانون انتخابات ریاست جمهوری و مهم‌تر از آنها قانون انتخابات شوراها در دستور کار مجلس بود؛ در آغاز انتخابات ریاست‌جمهوری را شروع کردیم و کلیات آن را در صحن آوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به نکاتی که وجود داشت من در مخالفت با کلیات صحبت کردم و به کمیسیون بازگشت و متوقف شد؛ چراکه بندهایی از قانون انتخابات ریاست جمهوری نیازمند اصلاح نبود، اما اصلاح آنها در کلیات آورده شده بود.

وی تصریح کرد: کلیات انتخابات شوراها را هم به صحن مجلس آوردیم، اما برای بررسی بیشتر به کمیسیون رفت و متوقف شد. با همه اینها هنوز کلیات انتخابات مجلس را به صحن نیاورده‌ایم.

عضو هیئت رئیسه مجلس تأکید کرد: من معتقد هستم اصلاح قانون انتخابات در کشور موضوعی بسیار مهم است و باید به آن رسیدگی شود، اما در میان موضوعات مختلفی که داریم، قانون انتخابات شوراها مهم‌تر است.

نادری در پاسخ به این سوال که آیا از انتخابات شوراها از مجلس شورای اسلامی هم مهم‌تر است؟ عنوان کرد: بله! مهم‌تر از قانون انتخابات مجلس است و باید در دستور کار قرار گیرد. به عنوان کسی که در تجربه زیستی خود درگیر قانون انتخابات مجلس بوده‌ام، به عنوان کسی که مسئولیت استان تهران را از شمال فیروزکوه تا انتهای شهریار بر عهده داشته‌ام و به عنوان کسی که در حال حاضر درگیر مجلس هستم می‌گویم اولویت ما رسیدگی به قانون انتخابات شوراها است.

وی با اشاره به اینکه قانون انتخابات شوراها به شدت فسادخیز است، بیان کرد: در شورای گذشته یعنی شورای پنجم شاهد حجم وسیع برخوردهای امنیتی، قضائی و اطلاعاتی بودیم و این نشان می‌دهد که ضعف جدی در ساختار شوراها وجود دارد. تعدادی از مسئولان امنیتی می‌گفتند اگر آن میزان انرژی که نهادهای امنیتی روی دستگیری‌ها و کنترل شورای پنجم گذاشت، برای مسائل دیگر کشور صرف می‌شد بسیاری از مسائل حل می‌شد و وضع بهتری داشتیم.

نماینده مردم تهران در مجلس عنوان کرد: با توجه به نکات و تجربیاتی که به آن اشاره شد رسیدگی و اصلاح قانون انتخابات شوراها مقدم‌تر است و باید اجرایی شود؛ البته انتخابات مجلس هم جای کار دارد و باید به صحن بیاید.

نادری در پاسخ به این سوال که چرا پرونده مهم اصلاح قانون انتخابات به صحن مجلس نمی‌آید؟ بیان کرد: کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس باید در این باره پاسخگو باشد که چرا هنوز این موضوع به صحن نیامده است. الان حضور ذهن ندارم و باید از کمیسیون شوراها موضوع را پیگیری کنم.

وی در پایان در واکنش به اینکه به عنوان عضو جدید هیئت رئیسه مجلس در این باره چه خواهید کرد؟ گفت: حتماً در هیئت رئیسه موضوع اصلاح قانون انتخابات را پیگیری می‌کنم.

منبع: مهر

منبع: فردا

کلیدواژه: قانون انتخابات شوراها احمد نادری قانون انتخابات شوراها اصلاح قانون انتخابات انتخابات مجلس هیئت رئیسه مهم تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۳۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند

حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره شفاف شدن شهریه‌های مدارس غیردولتی گفت: در طرح اصلاح قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی که انجام شده یکی از بحث‌ها قانونمندی در پرداخت شهریه، حقوق حق‌التدریس‌ها، زمان آموزش، عنوان و مجوز مدارس و کیفیت مدارس است که مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: موارد مذکور هم مورد مطالبه معلمان حق‌التدریس غیرانتفاعی و هم صاحبان مدارس بود و طوری قانون را تصویب کردیم که منافع هر دو طرف تامین شود و حقوق کسی ضایع نشود.

نماینده مردم همدان در مجلس ادامه داد: به نظر می‌رسد با اصلاح قانون تاسیس مدارس غیرانتفاعی مباحث مربوط به شهریه، کیفیت مدارس و نوع مدارس هم اصلاح شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: با ابلاغ قانون جدید و نظارت جدی بر اجرای قانون، شهریه‌های مدارس غیردولتی سامان‌دهی می‌شود، چون الان با نقص‌هایی که در قانون قبلی وجود دارد، مواجهیم و مشکلاتی را ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام فلاحی اظهار کرد: در قانون جدید بحث کسانی که می‌خواهند مجوز بگیرند دیده شده حتی به تعارض منافع به صورت جدی پرداخته شده است. 

وی درباره تعارض منافع گفت: منظور از تعارض منافع این است که شاید کسانی که ممکن است جایگاهی داشته باشند بخواهند مجوز بگیردند لذا یک محدودیت‌هایی برای آنها وجود دارد و اگر خودشان در آموزش و پروش و جا‌های دیگر سمت داشته باشند این‌ها در گرفتن مجوز‌ها محدود می‌شوند البته این مورد مربوط به مجوز‌های جدید می‌شود، چون قانون عطف به‌ماسبق نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • پخش فیلم های تبلیغاتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • اصلاح قوانین اسلحه و مهمات برای جلوگیری از وقوع جرم است
  • «نادری» سرلیست «جام» برای مرحله دوم انتخابات شد
  • لیست نهایی جامعه اسلامی مهندسین برای انتخابات مشخص شد+ اسامی
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد