Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جستجوگر جست و جو می‌شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری در جریان ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها هستند. در بسته خبری پیش روی به مهم‌ترین مفاهیم جست و جو شده و بیان دیگر ترند‌های گوگل در چهل و هشت ساعت اخیر اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»؛ در بازه زمانی مورد اشاره، مفاهیم و عباراتی، چون «مشهد چرا تعطیل است؟»، «توپ طلا چند کیلو است؟»، «رامبد جوان»، «دلیل آلودگی هوای تهران چیست؟»، «وندالیسم»، «مذاکرت وین» و... از مهم‌ترین موضوعاتی بود که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.

دلیل آلودگی هوای تهران چیست؟

همزمان با سرد شدن هوای تهران و نیز پایداری جو و عدم بارش باران و برف، دوباره آلودگی هوا میهمان ناخوانده مردم تهران شده است.

افزایش نگران کننده شاخص آلودگی هوا در نقاط مختلف شهر تهران و پیگیری هایی که به همین دلیل توسط مسئولان انجام می شود، حالا بسیاری از مردم و کاربران فضای مجازی را نیز نگران کرده و در این باره در گوگل به دنبال یافتن اطلاعات دقیق هستند.

کاربران در گوگل به صورت مشخص به دنبال پاسخ سوال دلیل آلودگی هوای تهران چیست؟ هستند.

واقعیت این است که دلیل آلودگی هوای شهر تهران یک یا دو دلیل خاص نیست و اشاره به همه آنها از حوصله این خبر خارج است ولی خلاصه اینکه مازوت سوزی، وارونگی هوا، وسایل نقلیه، مصرف گاز و... از جمله دلایل این آلودگی آزار دهنده است.

بیشتر بخوانید 

مشهد چرا تعطیل است؟

این تنها تهران نیست که در روز و هفته های جاری اسیر آلودگی هوا شده است و شهرهایی مشهد نیز با مشکل آلودگی هوا دست و پنجه نرم می کنند.

بر همین اساس در مشهد و در روز گذشته پیش دبستانی‌ها و مدارس تمامی مقطع نواحی هفت‌گانه مشهد، تبادکان، احمدآباد و رضویه در دو نوبت صبح و بعداز ظهر تعطیل شد. همچنین کلیه‌ی مدارس استثنایی مشهد نیز فردا تعطیل شدند.

مسولان شهری اعلام کردند که این تصمیم در راستای حفظ سلامت دانش‌آموزان و کاهش تردد‌های درون شهری اتخاذ شده است.

موضوعی که در میان کاربران ایرانی سوال مشهد چرا تعطیل است را به یک ترند مهم تبدیل تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید 

آلودگی هوای مشهد رو به افزایش رفت توپ طلا چند کیلو است؟

توپ طلا یک جایزهٔ فوتبالی سالیانه است که از سوی مجلهٔ فرانس فوتبال به بهترین فوتبالیست سال جهان اعطا می‌شود.

 این جایزه از سال ۱۹۵۶ میلادی اعطا شده‌است، اگرچه در فاصلهٔ سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی در طی قراردادی با فیفا، این جایزه به‌طور موقت با بازیکن سال فوتبال جهان ادغام شد و به‌عنوان توپ طلای فیفا نام گرفت.

با این حال، این همکاری در سال ۲۰۱۶ میلادی پایان یافت و جایزه تحت نام توپ طلا به کار خود ادامه داد و نام جایزهٔ سالیانهٔ فیفا نیز به بهترین بازیکن مرد فیفا تغییر یافت.

بعد از گمانه‌زنی‌های زیادی که در مورد برنده توپ طلای سال 2021 وجود داشت، نهایتاً در روزهای پیش مشخص شد که لیونل مسی برنده این جایزه شده است.

فوق ستاره آرژانتینی برای هفتمین بار این جایزه مخصوص نشریه فرانس فوتبال را از آن خود کرد تا فاصله خود با رقیب همیشگی‌اش یعنی کریستیانو رونالدو را به دو توپ طلا برساند.

حالا و به دنبال همین مهم توپ طلا به ترند گوگل تبدیل شده است و سوال هایی مثل توپ طلا چند کیلو است نیز پرسیده می شود!

برای یافتن پاسخ این سوال بد نیست توضیحات زیر را بخوانید:

طبق آنچه ملریو دیتس ملر سازنده توپ طلا می‌گوید، این جام از دو نیم‌کره از آلیاژ برنج (ترکیب از دو فلز روی و مس) تشکیل می‌شود که روی هر دو سوی آن چکش‌کاری‌هایی صورت می‌گیرد. سپس این دو نیم‌کره به جوشکار طلا سپرده می‌شود تا با مواد مخصوص آنها را به یکدیگر متصل کند. در مرحله بعدی، محصول که حالا به شکل یک کره کامل درآمده، به حکاک سپرده می‌شود تا روی آن پنج ضلعی و شش ضعلی‌های مشابه با توپ فوتبال واقعی حک کند. او برای این کار کره برنجی را در ماده‌ای شبیه قیر غوطه‌ور می‌کند و سپس با مدادی مخصوص طرح موردنظر را روی توپ می‌کشد و شروع به حکاکی روی آن خطوط می‌کند. در مرحله بعد ماده قیرمانند از روی توپ برداشته می‌شود و توپ به جوشکار طلا سپرده می‌شود تا مراحل پرداخت را روی آن انجام دهد و لوگوی فرانس فوتبال روی توپ درج شود. پس از این مرحله، توپ طلا که حالا شکل نهایی خود را پیدا کرده است، در طلای مذاب غوطه‌ور و روی پایه صخره‌ای شکل نصب می‌شود. در نهایت توپ طلا که در تولید آن پنج کیلوگرم طلای 18 عیار مورد استفاده قرار می‌گیرد، به فرانس فوتبال تحویل داده می‌شود.

بیشتر بخوانید 

مسی توپ طلای ۲۰۲۱ را تصاحب کرد رامبد جوان

رامبد جوان که مجری برنامه خندوانه شبکه نسیم است و چندی پیش به واسطه اقدام فرزندآوری در کانادا سوژه کاربران ایرانی شده بود، اخیراً نیز با سخنان عجیبی که زده دوباره ترند گوگل  فضای مجازی شده است.

رامبد جوان بازیگر سینما و تلویزیون و مجری برنامه خندوانه به تازگی و در اینستاگرامش ویدیویی تبلیغاتی برای رژیم‌های لاغری منتشر کرده است که در آن به گرانی‌های اخیر اشاره می‌کند.

او در این ویدیو از مردم می‌خواهد به خورد و خوراک خود توجه کنند و با توجه به افزایش هزینه‌ها، رژیم سالم غذایی بگیرند! این ویدیو در شبکه‌های اجتماعی به ویژه توئیتر با انتقادات زیاد کاربران روبه‌رو شده است.

وندالیسم

به تازگی احمد نادری نماینده تهران و رحیم زارع نماینده آباده به اتفاق حسن قشقاوی سفیر جمهوری اسلامی در اسپانیا، در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، تماشاگر بازی رئال مادرید با سویا شدند.

واقعیت آن است که جمعی از نمایندگان مجلس برای شرکت در نشست اتحادیه بین‌المجالس راهی مادرید شده‌اند و در این بین با توجه به عکس‌ها و مطالبی که منتشر می‌کنند، از گشت و گذار هم غافل نیستند.

مثلا احمد نادری ضمن انتشار عکس‌های خود و همراهانش در استادیوم، توییت کرد: «کاش وقت بود تا مردم‌نگاری طرفداران رئال را انجام‌ می‌دادم. بسیار منظم، جدی، متعصب و خونگرم بودند. هیچ نشانه‌ای از وندالیسم ندیدم.»

کنایه نادری به وندالیسم هواداران ایرانی، خشم فوتبالی‌های توییتر را در پی داشت و واژه وندالیسم را ترند شبکه های اجتماعی کرد.

شدت انتقاد کاربران توییتر نیز باعث عذرخواهی نادری شد تا در توییت مجددش بنویسد اگر باعث رنجش مردم شده است عذر می‌خواهد.

هرچند مردم ایران از این عذرخواهی ها زیاد شنیده اند و اساساً با این عذرخواهی ها می دانیم که قرار نیست چنین رفتارهای عجیبی پایان بپذیرد تا فردا چه پیش آید و سفر بعدی کجا باشد!

گفتنی است وندالیسم به معنای تخریب کنترل نشدهٔ اشیاء و آثار فرهنگی باارزش یا اموال عمومی است که یک ناهنجاری اجتماعی به حساب می‌آید.

بیشتر بخوانید 

نماینده تهران، تماشاگر مسابقه رئال مادرید در اسپانیا مذاکرت وین

به دنبال خروج آمریکا از برجام و لغو یک به یک تعهدات ایران در قبال برجام، دور جدیدی از مذاکرات در پایان دولت حسن روحانی با مسئولیت عباس عراقچی در وین آغاز شد که بنا به نقل قول‌هایی به واسطه قرار گیری در ماه‌های پایانی دولت روحانی با موفقیت قابل ذکری همراه نبود.

 پس از آغاز به کار دولت سید ابراهیم رئیسی در ایران دوباره تلاش‌ها برای آغاز مذاکرات وین به جریان افتاد. در این مرحله علی باقری- معاون سیاسی وزیر امورخارجه ایران مسئول پیگیری مذاکرات است.

علی باقری - معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۰ خبر داد که به واسطه تماس با انریکه مورا- مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، ۸ آذر زمان آغاز دور جدید مذاکرات میان ایران و ۵+۱ خواهد بود.

حالا و با آغاز این دوره از مذاکرات در دولت جدید بسیاری امیدوارانه این مذاکرات را دنبال می کنند و باعث شده اند که ترند برتر گوگل شود.

بیشتر بخوانید 

آغاز به کار رسمی کارگروه لغو تحریم ها در وین

منبع: تابناک

کلیدواژه: یوسف نوری آلودگی هوا اعتراضات اصفهان اومیکرون مذاکرات وین آلودگی هوا وندالیسم احمد نادری مذاکرات وین رامبد جوان توپ طلا یوسف نوری آلودگی هوا اعتراضات اصفهان اومیکرون مذاکرات وین آلودگی هوای تهران دلیل آلودگی هوای کاربران ایرانی بیشتر بخوانید فرانس فوتبال رامبد جوان توپ طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۱۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباسعلی نوبخت در نشست سراسری - وبیناری ارائه نظامنامه مردمی‌سازی و رویکرد‌های معاونت آبخیزداری، امور مراتع و بیابان؛ به طرح و بررسی رویکرد‌های این معاونت در راستای شیوه‌های نوین حکمرانی و مدیریت مشارکتی و ایفای نقش آگاهانه و مسوولانه مردم بویژه ذی‌نفعان عرصه‌های منابع طبیعی بخصوص مراتع کشور و احاله مدیریت طرح‌های منابع طبیعی به مردم در قالب ظرفیت‌های قانونی موجود پرداخت.     وی به وسعت نزدیک به ۸۳ میلیون هکتاری مراتع کشور و ظرفیت‌های آشکار و نهان آن اشاره و اظهار کرد: باید به طور دقیق مشخص شود که مراتع چه توانمندی‌هایی در زمینه حفظ ذخایر ژنتیکی، تولید علوفه و تولید گوشت قرمز و دیگر اثربخشی‌ها دارند.   نوبخت ادامه داد: با تشکیل و توسعه تعاونی‌های مرتعداری، امر مدیریت و بهره‌برداری مراتع در قالب طرح‌های مرتعداری به ذی‌نفعان حقیقی (دامداران، ساکنان و بومیان) احاله می‌شود و در این صورت است که خود مردم با انجام بذرکاری، اقدامات بیومکانیکی و بخصوص بیولوژیک، شروع به غنی‌سازی و تقویت ظرفیت مراتع می‌کنند.   وی خاطرنشان کرد: دفتر آموزش و ترویج باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مرتعداران و روستاییان فعالیت خود را از جنبه تسهیلگری افزایش دهد، همچنین دفتر روابط عمومی نیز با اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی بیشتر در زمینه توانمندسازی جوامع بهره‌بردار و زمینه‌سازی اجرای شیوه‌نامه‌ها نقش‌آفرینی کنند.   رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مدیریت درست عرصه‌های منابع طبیعی را مدیریت از پایین به بالا در هرم مدیریت برشمرد و با تاکید بر اجرای منطقه‌ای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌های منابع طبیعی بخصوص مرتعداری افزود: برای مردمی‌سازی درست، ما ناگزیریم برای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌ها به صورت منطقه‌ای عمل کنیم یعنی این انتظار نیست که مثلا در کل سطوح مرتع کشور به یکباره اجرا شود.   به گفته وی، امسال نیز که سال مشارکت مردم است، اگر در هر استان یک پایلوت ایجاد شود با افزایش ظرفیتی که در مراتع وجود دارد، مرتعداران تبدیل به تسهیلگر خواهند شد، بستر‌های همکاری و مشارکت‌دهی مردم در نظامنامه‌های مردمی‌سازی، لحاظ شده و فقط نیازمند عزمی جدی برای عملیاتی شدن است.   نوبخت با اشاره به عنوان "دستیار مردمی‌سازی" در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری اضافه کرد: برای مردمی‌سازی و راهبری این جلسات، ۵ کارگروه شامل کارگروه‌های آموزش و ترویج، علوم آبخیز، مالی، اطلاع‌رسانی و کارگروه اجرایی باید تشکیل شود.   وی تصریح کرد: برای مشارکت موفق مردم در بهره‌برداری و حفاظت از منابع طبیعی، توجه توأمان به سه مؤلفه طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی ضروری است و یک نگاه همه‌جانبه می‌تواند جوابگوی این مهم باشد چرا که این سه مؤلفه، لازم و ملزوم یکدیگرند و به صورت توأمان می‌توانند موفقیت در مردمی‌سازی منابع طبیعی را تضمین کنند.   بنابر این گزارش، تا انتهای سال ۱۴۰۲ و در راستای مردمی‌سازی طرح‌های منابع طبیعی در سطح کشور، ۲۰ صندوق ملی منابع طبیعی، ۱۲۰ اتحادیه استانی و ۴۲۵ تعاونی فراگیر در ۴۰۰ سامانه عرفی تشکیل شده که حدود ۱۰۰ هزار خانوار بهره‌بردار را تحت پوشش قرار می‌دهند.   گفتنی است؛ چهارمین جلسه سراسری – وبیناری تبیین سیاست‌ها، برنامه‌ها، اقدامات و عملکرد معاونت آبخیزداری، امور مراتع و بیابان با دستور کار ارائه نظامنامه مردمی‌سازی و رویکرد‌های این معاونت درخصوص جلب مشارکت مردمی و جذب سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی برگزار شد.

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • تهران از ابتدای امسال چند روز هوای پاک داشته است؟
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • توجه به عفاف و حجاب ارزش نهادن به کرامت زن است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • «نادری» سرلیست «جام» برای مرحله دوم انتخابات شد